Clearing the air on the outdoor areas of the skin – care about the health of nations

Загальний рівень якості повітря на Землі є повсякденною турботою екологів у всьому світі.

STAY IN TOUCH

If you are looking for inspiration please join us on Facebook

KKH_Woerner-180-Particulier_Lensen-Hoveniers_2017_02

Загальний рівень якості повітря на Землі є повсякденною турботою екологів у всьому світі. Втім, жителі великих міст страждають ще й від додаткового забруднення повітря вихлопними газами автомобілів.

Проблема стає ще більш нагальною, коли люди усвідомлюють, що ці умови є неприйнятними для зростання здорових дітей. Більшість шкіл, що знаходяться близько до центру таких міст, має спортивні майданчики поруч із жвавими вулицями з неприпустимим рівнем оксиду азоту (NO2) та дрібнодисперсних часток у повітрі. Не важко уявити собі, що під час вуличної фізичної активності всі ці елементи потрапляють до легень дітей, що навчаються у цих школах.

У 2013 році у Лондоні був започаткований фонд мера з питань якості повітря (Mayor’s Air Quality Fund), який фінансує проекти, пов’язані з покращенням стану повітря. Метою організації фонду стало зменшення обсягу викиду шкідливих домішок та протистояння їх негативному впливу на здоров’я мешканців та відвідувачів міста.

Mobilane вже багато років є лідером у реалізації цієї мети, встановивши вже сотні метрів живих огорож Green Screen по всьому Лондону.

Згідно зі звітами, які робляться протягом всього періоду існування ініціативи, зелени екрани Green Screen є помітно більш ефективними та зручними у встановленні та експлуатації, ніж інші варіанти живих огорож. Вони дійсно значно скорочують кількість дрібнодисперсних часток у повітрі. У деяких випадках ефективність очищення повітря сягає 60%.
Звісно, заміри та дослідження впливу Green Screen на якість повітря у Лондоні продовжуються кожного дня, але вже стає зрозуміло, що таке рішення виконує не лише технічну функцію огорожі периметру, але й стає помітним бар’єром для шкідливих елементів, що містяться у міському повітрі.

У 2017 ініціатива фонду була продовжена новим мером Лондона. Надихнувшись позитивними результатами попередніх дій, учасники програми здійснили ще 50 замірів повітря у районах міста з найбільшим забрудненням та винесли рекомендацію щодо встановлення захисних зелених екранів навколо місцевих шкіл та уздовж найбільш завантажених доріг.

Звісно, Green Screen знову виявився найкращою опцією для реалізації поставлених задач.

Wondering how Mobilane products can modify space with our help?

See Gallery

Blog
Green Deer

Biophilic design – innovation or return to the roots?

За визначенням біофільний дизайн є концепцією у архітектурі та дизайні, за якою людина має знаходитись у природніх для себе обставинах, що оточували її сотні тисяч років.

24.10.2020

Складські приміщення або технологічне диво?

Коли бізнес сягає світових масштабів, кожний його крок не просто стає помітним, а суттєво позначається на оточенні.

4.10.2020

Дивовижний екологічний паркінг збудовано у лікарні Лістер, Великобританія

У деяких установах паркінги можуть бути дійсно великими і тому помітними здалека.

13.9.2020